Stijlvol hoortoestel die lijkt op een oordopje

Ontdek bij Oortiek de nieuwe Phonak Virto Marvel Black

Helder, rijk, geluid

De Virto Marvel hoortoestellen bieden uitmuntende geluidskwaliteit vanaf de eerste aanpassing. Hij past zich automatisch aan om precies aan te sluiten bij meer luistersituaties dan ooit tevoren waardoor je kan genieten van een beter spraakverstaan en minder luisterinspanning in lawaai.

Maakt verbinding met smartphones, tv en meer

Door de mogelijkheid om direct verbinding te maken met iOS- of Android-smartphones of andere apparaten met Bluetooth®-functionaliteit kunnen we genieten van onze favoriete tv-programma’s en films met de eenvoudige plug-and-play oplossing: TV Connector en is het mogelijk om met uw hoortoestellen handsfree te telefoneren, tv, muziek, e-books, podcast en nog veel meer te streamen. Er wordt zelfs onderscheid gemaakt tussen gestreamde spraak en muzieksignalen en past zich automatisch aan voor een geoptimaliseerde geluidskwaliteit.

Op maat gemaakt

Met behulp van Biometrische Kalibratie worden de hoortoestellen nauwkeurig gekalibreerd op basis van uw unieke ooranatomie. Te verkrijgen in een stijlvolle zwarte of titanium afwerking.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende gratis proefperiode en ontdek ons uitgebreid gamma van hoortoestellen.