Hoortoestellen

Standaard

Het meest vertrouwde type hoorapparaat is nog steeds het klassieke hoorapparaat. Dat bevindt zich achter het oor en stuurt door middel van een buisje (en eventueel een op maat gemaakt oorstuk) het geluid tot in de gehoorgang.

Design

Bij Oortiek vindt u een uitgebreid assortiment kleine, discrete hoorapparaten in verschillende formaten en uitvoeringen die nog amper zichtbaar zijn voor het blote oog.

Onzichtbare

100% onzichtbare hoorapparaten worden ontwikkeld om diep in de gehoorgang geplaatst te worden, waardoor niemand ziet − of zich realiseert − dat u een hoorapparaat draagt.

Beengeleiding

Is het niet mogelijk om uw gehoorverlies op te lossen met een klassiek hoortoestel wanneer u bv. een doof oor hebt? Met een beengeleidingshoortoestel is het mogelijk het geluid via de schedel aan het slakkenhuis door te geven.

Hoorapparaten met bluetooth verbinding

Bluetooth is een technologie die verschillende digitale apparaten draadloos met elkaar verbindt. In de meeste smartphones, laptops en tv-toestellen zit bluetooth standaard ingebouwd. Sinds kort heeft bluetooth ook haar weg gevonden naar onze hoortoestellen.

Voordelen:

  • Voer draadloze telefoongesprekken en praat opnieuw vol vertrouwen met familie en vrienden.
  • Bekijk een film en krijg het geluid rechtstreeks in uw hoortoestellen zonder dat u het algemene TV-volume luider hoeft te zetten of luister in stereokwaliteit naar uw favoriete muziek.
  • Door middel van een smartphone applicatie kan u eenvoudig en discreet uw hoortoestellen bedienen. Zo kan u op eender welk moment het luisterprogramma wijzigen of het volume aanpassen. U bepaalt zelf het geluid dat u op het moment comfortabel vindt.

Herlaadbare hoortoestellen

Batterijen kopen en vervangen is niet meer nodig. Elk herlaadbaar hoorapparaat is voorzien van een lithium-ionaccu die zeer lang meegaat. Opladen gebeurt eenvoudig via inductie: u legt het hoorapparaat in hun oplaaddoosje, en klaar.